Er zijn veel redenen waarom je Hijama Therapie zou moeten ondergaan. Als je op zoek bent naar een overtuigende lijst met redenen, dan is dit waarom Hijama een goede zaak is.

1- Pijnverlichting

Wat zijn mijn opties voor snellere pijnverlichting?

Of het nu een oliemassage is of simpele pijnstillers, soms is het ondraaglijk.

Pijn kan elk deel van het lichaam aantasten.

Of het nu gaat om rugpijn, migraine of ischias, Hijama Amsterdam kan je helpen je pijn te verlichten. Hijama verlicht pijn door het gevoel van pijn te verminderen.

Hijama werkt op de sensorische zenuwen in de huid die de reactie van het lichaam op pijn veranderen. Het verbetert ook het zuurstofgehalte in het bloed, waardoor Hijama gunstig is voor pijnverlichting. Dit komt omdat zuurstofarm weefsel pijn veroorzaakt in het lichaam.

Meer informatie over tips om het zuurstofgehalte in het bloed te verhogen.

2- Verwijder gifstoffen uit het bloed

Om gifstoffen uit het bloed te verwijderen, drink abc detox of gebruik kruiden xyz.

Dit is waarschijnlijk het algemene advies dat u hier krijgt voor het verwijderen van gifstoffen uit het bloed.

Omdat overbelasting van het lichaam de dagelijkse processen in het lichaam kan beΓ―nvloeden en de gezondheid op vele manieren kan aantasten.

Hijama kan echter helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. Dit wordt mogelijk gemaakt door de zuigkracht tijdens Hijama, waardoor bloedtoxinen dichter bij het weefsel worden getrokken. Deze gifstoffen bevinden zich het dichtst bij het huidoppervlak, waar ze gemakkelijk kunnen worden uitgescheiden. Ja, Hijama kan je lichaam ontdoen van gifstoffen.

3- Verlichting van chronisch vermoeidheidssyndroom

Gebrek aan energie, slaapproblemen, geheugen- en denkstoornissen, lange herstelperiodes na blessures… Dit kunnen allemaal tekenen zijn van het chronisch vermoeidheidssyndroom.

Dit komt heel vaak voor en kan verschillende oorzaken hebben, variΓ«rend van een infectie tot hormonale onevenwichtigheden in het lichaam. Maak je geen zorgen, want de voordelen van Hijama zijn hier gegarandeerd.

Hijama is een van de uitstekende behandelingen voor chronisch vermoeidheidssyndroom. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat Hijama de symptomen van het chronisch vermoeidheidssyndroom vermindert.

4- Bevorder een gezonde huid

Naast alle andere voordelen van Hijama is Hijama ook nog eens geweldig voor je huid.

Ja, dat heb je goed gehoord.

Ik heb het over face cupping, waarbij de Hijama cupping op de huid wordt geplaatst. Hijama wordt veel gebruikt voor de gezondheid van de huid. Gezichtspeeling kan helpen:

Helpt de huidskleur te verhelderen
Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels en littekens op de huid.
Reguleert de talgproductie van de huid
Vermindert wallen
Verbetert de gezichtstint
Verbetert de productie van collageen.
Om al deze redenen helpt Hijama een gezonde huid te bevorderen zonder de huid te beschadigen.

5- Verbeter uw geestelijke gezondheid

Heb je last van angst of stress?

De voordelen van Hijama zijn niet alleen beperkt tot de huid of de ischias!

Het is ook goed voor de geestelijke gezondheid.

Ja, het verlicht de symptomen van angst en depressie. Brain fog kun je wegwerken met Hijama. Het vermindert met name de spanning in de hoofd-, schouder- en rugspieren. Het zorgt er ook voor dat het lichaam stoffen afscheidt die de hersenactiviteit gunstig beΓ―nvloeden.

By Olivia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *