Ik heb de Razor elektrische scooter eigenlijk aan mijn neef gegeven voor zijn 13e verjaardag. Ik wist dat hij een elektrische scooter wilde, ik wist alleen niet welke. Helaas wist ik er niets van, dus ik moest wat onderzoek doen. Op basis van zijn ervaring met The Razor en mijn onderzoek kan ik echter dit overzicht geven van dit zeer populaire Razor-model.

Razor maakt kwaliteitsscooters van alle soorten. Ze hebben echt “de golf” van populariteit opgevangen die aan veel elektrische voertuigen wordt geboden. Veel consumenten waarderen de milieuvriendelijke aspecten van elektrische voertuigen.

scootmobiel kopen heeft qua uiterlijk dat klassieke “duw” scooter design. Dat is echter waar de gelijkenis eindigt. Dit model is zwaar uitgevoerd en kan rijders tot 220 pond aan! Bijgevolg kon ik op de eenheid van mijn neef rijden, aangezien ik de weegschaal op 190 pond kantelde. De stoel is volledig verstelbaar en past perfect bij mij! Eerst en vooral was ik onder de indruk van hoe solide en stevig het aanvoelde. Dit is zeker niet alleen het “speelgoed” van een kind.

Het heeft een solide gelaste constructie en een extra breed antislipdek. Het dek was breed genoeg voor mij. Het kan ook een lading vasthouden. Ik heb er bijna 45 minuten achter elkaar mee gereden, voordat de 24 volt accu weer opgeladen moest worden. De lading zou VEEL langer hebben geduurd als ik regelmatig stopte.

Ik had ook een bal met de “coole” gashendel met draaigreep. Natuurlijk heb ik het helemaal “gedraaid” tot volle snelheid – 24 km / u! Dat was genoeg snel genoeg voor mij, maar ik voelde me veilig genoeg, omdat het remmen scherp en nauwkeurig was. De Razor elektrische scooter heeft ruime 8 inch luchtbanden, die zorgen voor een verrassend soepele rit. Mijn neefje zegt me dat hij er zelfs kleine schansen mee kan springen, maar dat laat ik aan hem over!

Heb je ook ooit kinderen kunstjes zien doen op een elektrische scooter? Wil je slimme insidertips over het kiezen en besparen op een elektrische scooter?

By Olivia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *