Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται όταν αξιολογούν την Herbalife για πρώτη φορά, “Είναι η Herbalife απάτη;” και για καλό λόγο. Δυστυχώς, ο κόσμος των εγχώριων επιχειρήσεων μπορεί να επηρεαστεί σοβαρά από ανακριβείς αλλά και ξεκάθαρες ψευδείς δηλώσεις από άτομα που βγάζουν σημαντικά χρηματικά ποσά χωρίς προφανώς καμία εξειδίκευση, χρόνο ή εργασία, επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας όταν εξετάζετε Herbalife ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση για να συνεργαστείτε για να βεβαιωθείτε ότι είναι νόμιμη επιχείρηση.

Είναι η Herbalife μια απάτη ή μια αξιόπιστη επιχείρηση;

Η Herbalife ξεκίνησε αρχικά από έναν άνθρωπο που ξεκίνησε την επιχείρηση πλασάροντας απλώς γνήσια προϊόντα απώλειας βάρους από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Ο Mark είχε κερδίσει την ορμή και την αποφασιστικότητά του να διαδώσει αυτό που θα γινόταν η έννοια απώλειας βάρους της Herbalife από τον πρόωρο θάνατο της μητέρας του, τον οποίο κατηγόρησε μια διατροφική διαταραχή και μια κακή προσέγγιση στην απώλεια βάρους.

Από αυτές τις ταπεινές καταβολές, αυτή η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται σε έναν εισηγμένο (NYSE: HLF) κολοσσό mlm με έσοδα το 2010 πάνω από 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια και 2,1 εκατομμύρια ανεξάρτητους διανομείς σε εβδομήντα πέντε χώρες παγκοσμίως. Όπως μπορείτε να δείτε, η Herbalife είναι πραγματικά μια απολύτως νόμιμη δημόσια εμπορική επιχείρηση με δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις παγκοσμίως. Όσο σπουδαίοι κι αν είναι αυτοί οι αριθμοί, μπορεί επίσης να είναι ένας από τους κύριους λόγους πίσω από μια μικρή αλλά φωνητική ομάδα που είναι πεπεισμένη ότι η Herbalife είναι απάτη, αλλά θα φτάσω σε αυτό σε λίγο.

Επισκόπηση Σχεδίου Αποζημίωσης Herbalife

Με την Herbalife, υπάρχουν στην πραγματικότητα πέντε διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι δημιουργούν εισόδημα ως διανομείς:

– Κέρδος λιανικής μεταξύ 25%-50% για την εμπορία προϊόντων Herbalife στους τελικούς καταναλωτές.

– Έως και 25% κέρδος χονδρικής μεταξύ του τι αγοράζετε αυτά τα προϊόντα, που καθορίζεται από την κατάταξή σας στην εταιρεία και για το τι τα αγοράζει ο οργανισμός σας.

– Μηνιαίο μπόνους ομάδας TAB επιπλέον 2%-7% σε ολόκληρο τον όγκο πωλήσεων εντός της επιχείρησής σας Herbalife.

– Μηνιαία πληρωμή bypass έως και 5% επί του προσωπικού όγκου πωλήσεων των «επιβλέπων» σας στις τρεις πρώτες γενιές σας.

Στο τέλος της ημέρας, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι πληρώνει έως και το 73% των εσόδων της με στόχο να έχει ένα από τα πιο γενναιόδωρα προγράμματα αποζημίωσης στον κλάδο των οικιακών επιχειρήσεων. Στην αρχή, ήμουν δύσπιστος σχετικά με αυτές τις δηλώσεις, αλλά με πληρωμές έως και 73% στις κορυφαίες βαθμίδες του προγράμματος Herbalife comp, αυτό είναι σίγουρα πολύ καλό. Οι περισσότερες εταιρείες mlm σχεδιάζουν το εύρος πληρωμών-στόχων τους γύρω στα μέσα της δεκαετίας του ’60 περίπου ως ποσοστό των πωλήσεων προϊόντων, οπότε όταν είναι δυνατό να κερδίσετε πάνω από το 70% των πωλήσεών σας που πραγματοποιείτε προσωπικά, τα πάτε πολύ καλά – εάν είστε Personal I κάνε πολλά, δηλαδή. Γιατί η πλειονότητα των ενεργών ηγετών στην εταιρεία κερδίζει λιγότερα από 825 $ ετησίως κατά μέσο όρο; Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί πρώην διανομείς ισχυρίζονται ότι η Herbalife είναι απάτη;

Γιατί ορισμένοι πρώην διανομείς ισχυρίζονται ότι η Herbalife είναι απάτη;

Όταν πρόκειται ακριβώς για το γιατί κάποιος θα έλεγε κάτι αρνητικό για τη Herbalife, ή πραγματικά για οποιαδήποτε οικιακή επιχείρηση, γενικά πρέπει να ψάξετε λίγο πιο βαθιά για να μάθετε γιατί υποδηλώνουν ότι η Herbalife είναι απάτη. Όταν κάποιος δηλώνει ότι μια εταιρεία MLM είναι απάτη, είναι συχνά επειδή απέτυχε να βγάλει χρήματα ή δεν κέρδισε εκατομμύρια τις πρώτες εβδομάδες και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει. Απλώς καταλήγει σε αυτό.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε με αυτόν τον συγκεκριμένο κλάδο είναι ότι πραγματικά πληρώνεστε μόνο για να κάνετε δύο απλά (για να μην συγχέεται με τα εύκολα) πράγματα: πληρώνεστε για να πουλήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία και πληρώνεστε για να χορηγείτε και να διδάσκετε τους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Αυτό είναι όλο.

Αν και δεν φταίει απαραιτήτως η Herbalife εάν ένας εκπρόσωπος δεν κερδίζει χρήματα επειδή επιλέγει να επενδύσει όλο τον χρόνο του ελέγχοντας το email και κοιτάζοντας τον κατάλογο προϊόντων αντί να μιλάει με ανθρώπους για να αγοράσουν τα προϊόντα απώλειας βάρους τους ή να γίνουν οι ίδιοι διανομέας, είμαι ούτε εντελώς απροσδόκητο. Όπως πολλοί άλλοι MLM σήμερα, η εκπαίδευσή τους επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας λίστας με τους φίλους και την οικογένειά σας, να τους πάει σε μια συνάντηση ξενοδοχείου και να τους εγγράψει. Αυτή δεν είναι απαραιτήτως κακή τεχνική, καθώς πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις έχουν δημιουργηθεί κάνοντας ακριβώς αυτό, αλλά παρουσιάζει στους ολοκαίνουργιους διανομείς της Herbalife την πρόκληση να μην ξέρουν τι να κάνουν αν κάνει ο καλύτερος φίλος και κουνιάδος τους δεν θέλουν να εγγράψουν την εγχώρια επιχείρησή τους.

By Olivia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *